Sănătate din 'farmacia' naturii Este un ceai pur 100% din frunze de Graviola pisate Susține calitatea vieții
Cel mai bun chimist al lumii este natura însăși. Printre plantele minune de pe Pământ este și Graviola (Annona Muricata, Guanabana), un arbore veșnic verde care crește în zonele tropicale și subtropicale. Graviola a devenit recent populară în Occident, dar are o istorie lungă în remedii din plante vechi și tratamente tradiționale în zonele în care crește acest arbore. Acum e cunoascută în întreaga lume datorită calităților revoluționare, curative și regenerative pentru întreg organismul uman - vezi articole pe net.
Graviola, un copac din pădurea Amazoniana, are un aport foarte important în creșterea gradului de imunitate a organismului, este o sursă naturală bogată în vitamine, fibre, antioxidanți, peptide și uleiuri esențiale. Graviola are peste 100 de fitochimicale acetogenine diferite ce se regăsesc în toate părțile acestui arbore, fiind una din cele mai cercetate plante.
Mod de preparare ceai:
Se pun 5-7 gr. de frunze de Graviola pisate într-o cană de sticlă sau ceramică. Se fierb 250 – 350 ml apă. Apa fiarta se toarnă apoi în cană peste frunzele pisate. Se acoperă și se lasă să infuzeze 30 – 45 minute. Se poate consuma cald sau rece. Se recomandă pentru îndulcire: stevie, sirop de agave sau mesteacan sau miere. Puteți adaugă și puțin suc de lămâie pentru aromă.
Utilizarea recomandată:
Se pot consuma 1 - 3 căni pe zi, de preferință după masă. Utilizați pe perioade scurte de timp (1-3 luni).
Atenționări:
A se păstra ferit de căldură, lumină și umiditate. A nu se lăsa la îndemana copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată (3 căni). Produsul nostru este 100% natural, obținut în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001 și ISO 22000.
Coșul este gol
21 Ianuarie, 2021
Recomand acest produs pentru beneficiile pe care le aduce organismului. L-am consumat preventiv. Atât de simplu, o cană cu ceai și atât de benefic. La fiecare 3-4 luni, consum o lună câte 2 plicuri de ceai.