Bluediamond

Cos cumparaturi 0 PV | 0,00 Lei

Cosul este gol

Cosul este gol
Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti la magazin.
Pasul 1
Pasul 2
Metoda de plata
Pasul 3
Adresa de livrare
Pasul 4
Date facturare
Pasul 5
Finalizare comanda
1

Nume:

Prenume:

Telefon:

Email:

2
Metoda de plata
3
Adresa de livrare

4
Date facturare
5
Finalizare comanda

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Compania BLUE DIAMOND GENERATION SRL face tot posibilul pentru a proteja datele cu caracter personal ale partenerilor săi. Având în vedere introducerea Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR) începând cu 25 mai 2018, vă asigurăm că vom respecta cu strictețe toate regulile nou introduse, iar datele dumneavoastră personale sunt în siguranță. În acest scop, am redactat o politică de confidențialitate pentru procesarea datelor cu caracter personal pe care o puteți consulta oricând doriți, AICI.

 

Ce înseamnă date cu caracter personal?

 

Atunci când contactați Compania BLUE DIAMOND GENERATION SRL  are loc un schimb de informații. Printre acestea, se pot afla și date cu caracter personal cum ar fi: nume, prenume, numere de telefon, adrese de e-mail, CNP, etc.

Compania BLUE DIAMOND GENERATION SRL dorește să proceseze în continuare datele dvs personale si anume: nume, prenume, telefon, adresa, email, date bancare, CNP, serie nr act identitate.

Compania BLUE DIAMOND GENERATION SRL dorește să proceseze în continuare datele personale pentru a vă transmite informații legate de activitatea noastră și acțiunile desfășurate, activitati de marketing si promovare a produselor noastre, trimitere de informari legate de diferite promotii sau concursuri pe care le organizam sau orice alte informații necesare bunului mers al parteneriatului dintre noi.

Pentru aceasta, avem nevoie de acordul dumneavoastră, pentru a putea folosi în continuare datele amintite mai sus.

În acest sens, vă rugăm să ne trimiteți opțiunea dumneavoastră completând formularul de mai jos.

 

DECLARAȚIE

 

In calitate de client al Companiei BLUE DIAMOND GENERATION SRL confirm că SUNT de acord ca aceasta să folosească datele mele personale (nume, prenume, telefon, adresa, email, date bancare, CNP, serie nr act identitate) pentru a primi informații legate de activitatea companiei și acțiunile desfășurate, activitati de marketing si promovare a produselor companiei, informari legate de diferite promotii sau concursuri pe care le organizeaza compania sau orice alte informații necesare bunului mers al parteneriatului dintre noi. In acelasi timp sunt de acord ca datele mele personale care sunt disponibile pe site-urile companiei BLUE DIAMOND GENERATION (www.bluediamond.ro, www.gigishop.ro) si anume: nume, prenume, telefon, adresa, email, sa fie vazute de alti parteneri care sunt in reteaua binara de deasupra mea. Scopul este acelasi, de a-i suna, si a-i informa in legatura cu promotiile si activitatea lor si a companiei.


Total comanda 0,00 Lei
Puncte 0