Suc 100% pur și proaspăt obținut din fructe de Goji, are efect energizant, ușor constatabil Fructele de Goji ocupă primul loc în ierarhia alimentelor ca și concentrație de antioxidanți, care reduc semnificativ efectele procesului de îmbatranire
Despre această plantă se vorbește de peste 2000 de ani, din timpul dinastiei Tang. Medicina Tradițională Chinezească o recomandă în boli cronice ale ficatului, rinichiului, în diabet zaharat, în hipertensiune, în echilibrul Yin-Yang, etc. Fructele de Goji au fost descoperite și folosite pentru menținerea sănătății și încetinirea procesului de îmbătrânire în China, Tibet și India. Datorită efectelor antioxidanților pe care îi conține fructele de Goji, au circulat de-a lungul timpului mai multe legende despre acestea: despre călugării tibetani care beau apa dintr-o fântână lângă care creștea goji și cădeau aceste fructe în fântână și erau sănătoși la vârste de peste 80 de ani, văile din China și Tibet unde crește goji și oamenii de acolo care trăiesc peste 100 de ani, legenda lui Li Ching-Yuen care se spune că a trăit 256 de ani și consuma în fiecare dimineață o farfurie cu supă de goji.
Nu este vorba doar de longevitatea persoanelor care consumă goji ci și despre starea lor de sănătate excelentă la vârste înaintate.
Acest suc/piure este obținut din fructe de goji coapte, 100 % organice presate. Sucul este înnobilat cu acid citric natural care îl alcalinizează.
Ce conține Goji?
- 18 aminoacizi care formează un bloc de proteine și conține 8 substanțe necesare vieții, precum izoleucina și tritofan.
- 21 de microelemente, cum ar fi: fier, magneziu, potasiu, cupru, calciu, fosfor, zinc și germaniu - agent anticancerigen care se regăseste foarte rar în alimente. Acesta crește abilitatea corpului să producă g-interferon. Interferonul este un element important de care corpul are nevoie în lupta contra cancerului. Principalul constituent al Goji este Lycium Barbarum Polizaharidic – LBP. Conform unor studii LBP ajută pacienții cu cancer la reconstituirea celulelor albe din sânge, sporind fagocitele și activitatea fagocitară legată de celulele canceroase, înmulțind major numărul de celule T. - mai multă vitamina C decât citricele; este al doilea în lume ca și conținut de vitamina C. - vitamina A, cu efect antioxidant, un rol important în îmbunătățirea vederii; conține o gamă completă de antioxidanți carotenoizi, inclusiv beta-caroten și zeaxantina. Are cea mai mare sursă de carotenoizi dintre toate alimentele cunoscute. Beta-carotenul este cel mai bine cunoscut nutrient pentru retină. - vitamina E, care se regăsește foarte rar în fructe, puternic antioxidant, previne apariția și evoluția aterosclerozei; - vitaminele B1 (Thiamine), B2 (Riboflavin) si B6 - necesare proceselor biochimice de transformare a hranei în energie; ajută metabolismul.
- este o sursă foarte bogată de seleniu (singurul fruct care conține seleniu), mărește eficiența chimioterapiei și reduce toxicitatea drogurilor.
- 8 polizaharide și 6 monozaharide - 5 acizi grași nesăturați, incluzând acid linoleic, acid alfa-linolenic, acid beta-sitosterol și alți fitosteroli.
Despre antioxidanți:
Nu de mult timp a fost stabilită și o măsură a puterii anti-oxidante a unor vegetale, numita ORAC (oxigen radical absorbance capacity = capacitatea de absorbție a radicalilor liberi ai oxigenului), în funcție de cantitatea de anti-oxidanți care este conținută în diverse plante. Antioxidanții consolidează sistemul imunitar, permeabilizează pereții celulari și atacă radicalii liberi înainte ca aceștia să deterioreze AND-ul nucleului celulei.
Pentru a se menține într-o formă deplină de sănătate, dar și pentru a NU face cancer, un om trebuie sa introducă zilnic în organism o cantitate de vegetale, care să-i asigure un optim de > 5.000 unități ORAC / zi, însă în lipsa unor factori pro-oxidanți semnificativi !!!
În situații speciale (boli degenerative, boli acute, cancer, limfoame, leucemii, SIDA), se recomandă asigurarea a >30.000-50.000 unități ORAC / zi (sau chiar mult mai mult) !!!
25.300 puncte ORAC 100 grame fructe de goji
Despre aceasta plantă se vorbește de peste 2000 de ani, din timpul dinastiei Tang. Medicina Tradițională Chinezească o recomandă în boli cronice ale ficatului, rinichiului, în diabet zaharat, în hipertensiune, în echilibrul Yin-Yang, etc.
Recomandări de utilizare:
Se recomandă consumul a 30 ml până la 50 ml de suc pe zi, pur sau în amestec cu suc de fructe înainte de micul dejun.
Condiții de păstrare:
A se agită înainte de întrebuințare. Se păstrează într-un loc întunecat și răcoros, iar odată deschis, se păstrează la frigider și se consumă în termen de 15 zile.
Coșul este gol
03 Mai, 2020
Daca vrei să rămâi intr- o formă maximă și de invidiat recomandam Goji !! Pentru o imunitate puternică este cel mai potrivit!