GRAVIOLA TEA - Graviola leaf tea

GRAVIOLA TEA - Graviola leaf tea

Ár : 7.671,00 Ft

5 Vélemények

Egészség a természettől" gyógyszertár " Ez egy tiszta 100% tea a Sajtolt Graviola leveleiből Támogatja az életminőséget

Termék információk

A világ legjobb kémikusa maga a természet. A Föld csodás növényei között van és Graviola (Annona Muricata, Guanabana)Egy örök zöld fa, amely trópusi és szubtrópusi területeken növekszik. Graviola nemrég népszerűvé vált Nyugaton, de hosszú története van a régi növényi jogorvoslatokban és a hagyományos kezelésekben olyan területeken, ahol ez a fa növekszik. Most világszerte ismert a forradalmi, gyógyító és regeneratív tulajdonságok miatt az egész emberi test számára - a cikkeket az interneten látod.

 

Graviola, egy fa az Amazon erdőben, nagyon fontos szerepet játszik a test immunitásának növelésében, természetes forrás, amely gazdag a vitaminokban, a szálakban, az antioxidánsokban, a peptidekben és az alapvető olajokban. Graviola több mint 100 különböző fizokémiai acetogenikus a fának minden részén, hogy az egyik legkutatottabb növény.

  • Javasoljuk egy jólétet!
  • Támogatja az életminőséget!

előkészítési módszer tea:

Helyszín 5-7 g Graviola levél egy üveg vagy kerámia pohárban. Boil 250-350 ml víz. A főtt víz aztán a pohárba önt a leveles levelek felett. Fedezze le és hagyja, hogy 30-45 percig visszaéljen. Forró vagy hideg lehet fogyasztani. Javasoljuk az édesítést: a stevine, agave vagy a birch szirup vagy méz. Hozzáadhat egy kis citromlé az ízhez.

Ajánlott felhasználás:

Napi 1-3 csésze fogyasztható, lehetőleg étkezés után. Használjon rövid ideig (1-3 hónap).

 

Figyelmeztetések:

Tartsa távol a hőtől, a fénytől és a nedvességtől. Tartsa távol a gyermekeket. Ne haladja meg az ajánlott napi adagot (3 csésze). Termékünk 100% természetesminőségi előírásoknak megfelelően szerzett ISO 9001 és ISO 22000.

Vásárlói vélemények

5 ból 5
  • 5 Csillagok
    67%
  • 4 Csillagok
    0%
  • 3 Csillagok
    0%
  • 2 Csillagok
    0%
  • 1 Csillag
    0%

  • Herban Mihaela
    21 január, 2021

    Recomand acest produs pentru beneficiile pe care le aduce organismului. L-am consumat preventiv. Atât de simplu, o cană cu ceai și atât de benefic. La fiecare 3-4 luni, consum o lună câte 2 plicuri de ceai.

  • Jancso Vilmos
    21 június, 2023

    Ajuta foarte mult in timp de raceala.

Ugyanazon kategóriából

 (0)
GRAVIOLA TEA - Graviola leaf tea
Egészség a természettől" gyógyszertár " Ez egy tiszta 100% tea a Sajtolt Graviola leveleiből Támogatja az életminőséget
Recomandat
9.972,00 Ft
Puncte
78
Pret
7.671,00 Ft
Disponibilitate
in stoc
0 Termékek