Call Center / Comenzi : 0728.645.645

Bluediamond

Cos cumparaturi 0 PV | 0,00 Lei

Cosul tau de cumparaturi este gol.

23.09 - 01.10.2017 - SAPTAMANA PREZENTARILOR!


BLUE DIAMOND TE INVITA LA SAPTAMANA PREZENTARILOR!

Intre 23 septembrie si 01 octombrie 2017 la fiecare 5 oameni invitati si prezenti la o prezentare la sala primesti 1 GIFT CARD CADOU, fiecare in valoare de de 50 lei!

Toti cei care organizeaza prezentari la sala trebuie sa descarce Tabelul Nominal Prezentare din Biroul meu la sectiunea "Descarca", si sa il completeze. Ulterior trebuie trimise scanate pe mail, la Network Manager. Dupa verificari, celor care au cel putin 5 oameni prezenti la prezentare, li se va atribui la prima comanda cate 1 GIFT CARD CADOU! (Aceste comenzi trebuie plasate telefonic la call center - si trebuie precizat ca i se cuvine 1 Gift card CADOU). Seria Gift Cardului se regaseste pe factura din coletul expediat de Blue Diamond. Cand preia coletul, partenerul are posibilitatea sa incarce GIFT CARDUL in contul lui sau sa dea unui alt partener seria respectivului GIFT CARD, care la randul lui trebuie sa il incarce in contul lui. Incarcarea seriilor GIFT CARD-urilor se face in BIROUL MEU la sectiunea GIFT CARD.

In alta ordine de idei, seria GIFT CARDULUI CADOU se primeste pe prima comanda plasata telefonic la Call-Center. GIFT CARDUL SE POATE FOLOSI DOAR PE URMATOARELE COMENZI!!! Evident, folosirea lui se supune acelorasi reguli la plasarea comenzilor.

SPOR LA PREZENTARI!