Call Center / Comenzi : 0728.645.645

Bluediamond

Cos cumparaturi 0 PV | 0,00 Lei

Cosul tau de cumparaturi este gol.

BLUE DIAMOND LANSEAZA TOMBOLA BLUE VITAL PREMIUM!


Fiecare produs cumparat doar pe site-ul www.bluediamond.ro îți aduce o șansă de câștig la Tombola BLUE VITAL, care are ca premiu 1 APARTAMENT!
Pentru fiecare trei înscriși direcți care își cumpără la rândul lor câte un produs, tu ca sponsor al lor, mai primești o șansă de câștig.
Fiecare șansă de câștig va avea o serie unică, care va fi afișată pe site în Biroul meu, la secțiunea Tombola BLUE VITAL
Pe site va fi afisat un counter, iar in momentul in care s-au vandut 6000 de produse vom face extragerea MARELUI CÂȘTIGĂTOR!
Acest produs, BLUE VITAL, nu se poate achiziționa cu bonus în produse, voucher sau gift card si nu intră la promoții. Pentru BLUE VITAL se plătește mereu! 
Șansele de la înscrișii direcți se calculează in sistem "real time". Pentru a putea primi șanse pentru cumpărăturile facute de înscrișii direcți, in momentul calculului tu trebuie să ai achiziționat cel putin un produs BLUE VITAL pe contul tău.
Seriile șanselor vor fi de două culori: albastru si roșu. Cele albastre sunt cele active, iar cele roșii sunt cele care și-au pierdut valabilitatea din cauza retururilor. 
Tragerea la sorți se va face live pe facebook, în prezența unui notar si a comisiei de validare a rezultatelor.