Bluediamond

Cos cumparaturi 0 PV | 0,00 Lei

Cosul este gol

Tombola APARTAMENT cu Blue Vital Premium 2024


TOMBOLA BLUE VITAL PREMIUM!

 

Fiecare produs BLUE VITAL cumparat doar pe site-ul www.bluediamond.ro îți aduce o șansă de câștig la Tombola BLUE VITAL, care are ca premiu 1 APARTAMENT!
Pentru fiecare trei înscriși direcți care își cumpără la rândul lor câte un produs, tu ca sponsor al lor, mai primești o șansă de câștig.
Fiecare șansă de câștig va avea o serie unică, care va fi afișată pe site în Biroul meu, la secțiunea Tombola BLUE VITAL. 
Pe site va fi afisat un counter, iar in momentul in care s-au vandut 6000 de produse vom face extragerea MARELUI CÂȘTIGĂTOR!
Acest produs, BLUE VITAL, nu se poate achiziționa cu bonus în produse, voucher sau gift card si nu intră la promoții. Pentru BLUE VITAL se plătește mereu! 
Șansele de la înscrișii direcți se calculează in sistem "real time". Pentru a putea primi șanse pentru cumpărăturile facute de înscrișii direcți, in momentul calculului tu trebuie să ai achiziționat cel putin un produs BLUE VITAL pe contul tău. Pentru a putea participa la extragerea de la finalul Tombolei, toti participantii trebuie sa fie activi pe conturile cu care participa la extragere. Conturile reziliate nu participa la Tombola.
Seriile șanselor vor fi de două culori: albastru si roșu. Cele albastre sunt cele active, iar cele roșii sunt cele care și-au pierdut valabilitatea din cauza retururilor. 
Tragerea la sorți se va face live pe facebook, în prezența unui notar si a comisiei de validare a rezultatelor.

 

 

Începând cu 01.12.2019, până la momentul atingerii pragului de 6000 produse Blue Vital vândute, Dezvoltatorul De Afacere primeste 10 bilete de tombola pentru fiecare inscris direct (cu CNP, cu sau fara franciza, cu comanda de minim 150 lei, indiferent de produsele comandate).  

-Daca se constata retur pe Partenerul/ Dezvoltatorul De Afacere inscris, biletele de tombola corespunzatoare returului se vor anuleaza.