Call Center / Comenzi : 0728.645.645

Bluediamond

Cos cumparaturi 0 PV | 0,00 Lei

Cosul tau de cumparaturi este gol.

Modificari in regulamentul de acordare a bonusurilor de performanta


 Incepand cu 1 decembrie 2016 intra in vigoare noul regulament de acordare a bonusurilor de performanta:

  1. Bonusurile se pot incasa doar dupa 12 saptamani consecutive pentru calificarile lider, lider executiv, director si rubin director. (este vorba despre calificari reale in bani, NU onorifice!)
  2. Se va acorda bonusul de performanta si sponsorului direct, daca unul dintre inscrisii lui atinge oricare dintre nivelele de calificare mentionate mai sus cu respectarea unor conditii suplimentare, dupa cum urmeaza:

           * Conditia este ca celalalt grup (acolo unde nu este nimeni in calificare) sa aiba crestere de 10% in PV-uri fata de luna precedenta, pe parcursul intregii perioade de calificare (3 luni). Exemplu: Ai pe cineva pe partea stanga care incepe calificarile in luna decembrie. Pe partea dreapta, la sfarsitul lunii decembrie, ca sponsor trebuie sa ai cu 10% mai multe PV-uri fata de luna noiembrie pe aceeasi parte.

           * In cazul in care exista persoane in calificare pe cele doua ramuri, ambele trebuie sa aiba aceeasi crestere de 10% in PV-uri fata de luna precedenta.

           * In cazul in care sponsorul ar trebui sa incaseze mai multe premii de performanta, ele se vor plati cate unul in fiecare luna, in ordine crescatoare a valorii lor, pana la plata totala a tuturor bonusurilor de performanta.