Call Center / Comenzi : 0728.645.645

Bluediamond

Cos cumparaturi 0 PV | 0,00 Lei

Cosul tau de cumparaturi este gol.

Noutati in planul de Marketing incepand cu 1 Martie 2017


Incepand cu 1 Martie 2017 se introduce un nou sistem de bonificare pentru partenerii care aduc noi parteneri si clienti companiei.

Astfel, orice nou partener cu taxa de seminar pe prima comanda (minim 200 lei platibli) va genera, pe langa PV-urile (Punte Valoare) aferente respectivei comenzi, si 100 PR (Puncte Recrut).

Orice partener client privilegiat cu prima comanda de minim 150 lei platibili, va genera, pe langa PV-urile (Punte Valoare) aferente respectivei comenzi, si 50 PR (Puncte Recrut).

PR sunt asemanatoare cu PV: se cumuleaza in sus pe retea si inchid cicluri, dar fara a genera bonusuri si fara a anula PV-uri.

Toate aceste PR, impreuna cu toate PV-urile, se vor insuma si se vor numi PT (Puncte Totale). Aceste PT-uri vor determina calificarea onorifica a partenerului, in urma inchiderii ciclurilor cumulate din PV si PR.

ATENTIE!

PR nu sunt recursive. La inchiderea saptamanii ele se anuleaza. In situatia in care o comanda care are si PR pe langa PV se intoarce la companie sub forma de retur, se vor scadea pe langa PV-urile aferente comenzii si PR-urile generate de acea comanda.

Compania BLUE DIAMOND GENERATION recomanda ca toti partenerii sa foloseasca de acum inainte doar aceasta calificare onorifica, obtinuta in urma mentinerii ei timp de 6 saptamani consecutive. Aceste calificari onorifice vor fi afisate in sectiunea BIROUL MEU de pe site-ul companiei si sunt valabile 12 luni de la data obtinerii lor.

ATENTIE!

Atingerea unei calificari, fara a fi mentinuta timp de 6 saptamani consecutive, NU este recunoscuta de companie!

Lunar, compania va publica lista noilor parteneri calificati.

In situatia in care un partener nou obtine pentru prima data calficarea onorifica de LIDER (6 saptamani consecutive!!!) in urmatoarea luna, el si toata echipa lui vor beneficia de urmatoare avantaje:

  • La modul de a plasa o comanda TIP 1 (30% reducere de la pretul de partener) se vor genera 30% PV, in loc de 20% PV.
  • La modul de a plasa o comanda TIP 2 (2+1/2 – Al treilea produs de acelasi fel la jumatate de pret) se scad doar 5 % din toatal PV-uri, in loc de 10%.
  • La modul de a plasa o comanda TIP 3 (1,2 sau 3 produse cadou) se scad doar 2,5 PV pentru fiecare produs cadou oferit.

ATENTIE!

In situatia in care partenerul care obtine calificarea onorifica de LIDER (6 saptamani consecutive!!!) are pe o parte (stanga sau dreapta) minim 1000 PV-uri recursive, acel grup NU beneficiaza de aceste avantaje suplimentare.

In situatia in care un partener care a obtinut calificarea onorifica de LIDER (6 saptamani consecutive!!!) si a beneficiat timp de o luna de avantajele descrise mai sus, dar si inregistreaza o crestere de 10% a PV-urilor generate in luna respectiva fata de luna anterioara (calculata pe inchiderile saptamanale), el si toata echipa lui beneficiaza de urmatoarele avantaje suplimentare:

  • La modul de a plasa o comanda TIP 1 (30% reducere de la pretul de partener) se vor genera 40% PV, in loc de 30% PV.
  • La modul de a plasa o comanda TIP 2 (2+1/2 – Al treilea produs de acelasi fel la jumatate de pret) nu se scad puncte.
  • La modul de a plasa o comanda de TIP 3 (1,2 sau 3 produse cadou) nu se scad puncte.

ATENTIE!

Aceste avantaje suplimentare se pastreaza atat timp cat exista crestere de 10% de la o luna la alta. In momentul in care nu se mai inregistreaza crestere, avatajele suplimentare se pierd definitiv.