Call Center / Comenzi : 0728.645.645

Bluediamond

Cos cumparaturi 0 PV | 0,00 Lei

Cosul tau de cumparaturi este gol.

REGULAMENT CONCURS EXCURSIE GRECIA


REGULAMENT CONCURS EXCURSIE GRECIA

Conditii de participare:

       - toti directorii prezenti la BLUE WEEKEND SEMINAR ed. II-a, Buzias 10-12 iunie 2016

Conditii de calificare:

     - o data pe luna director ( se iau in calcul saptamanile inchise)

*ATENTIE! daca saptamana se va inchide in urmatoarea luna, calificarea se va lua in considerare pe luna urmatoare.

     - minim 15 recruti lunar. Fiecare trebuie sa aibe 15 recruti (partener nou cu o comanda de cel putin 150 de lei platibili) in fiecare luna dintre urmatoarele: iunie, iulie, august 

Calculul se va face dupa regula de “jos in sus”, adica trebuie sa fie 15 recruti pana la primul nou partener care participa la concurs. Asta inseamna ca al doilea de jos in sus, poate sa aiba 15 recruti el singur, sau 30 impreuna cu primul (ex: daca cel de jos (primul director) are 17 recruti, celui de-al doilea director ii mai trebuie doar 13, iar la calculul final se face media intre cei doi adica 15 recruti/fiecare cu punctele aferente explicate mai jos)        

*ATENTIE! Aceste inscrieri nu trebuie sa fie neaparat inscrieri personale.  Aceasta regula se aplica si in cazul in care sunt 3 sau mai multi directori pe aceeasi linie (cate 15 recruti pentru fiecare director)

Calculul punctelor de calificare pe care le genereaza directorii:

      -  pentru fiecare nou partener cu comanda de min 150 lei  care nu are taxa de seminar platita, se primeste 1 punct calificare(1 PC)  

      - pentru fiecare nou partener cu comanda de min 150 lei care are taxa de seminar platita (200 lei platibili in total), se primesc 2 puncte calificare(2 PC)  

      -  daca noii parteneri inscrisi in iunie, continua programul de bun venit pana in luna august inclusiv, punctajul se repeta pentru acestia si in lunile iulie,august adica 1 PC sau 2 PC in functie de statusul lor (cu taxa sau fara taxa), pentru fiecare comanda din programul de bun venit.  

      - pentru lunile iunie, iulie si august luam in considerare recrutarile celor calificati la concurs facute in luna MAI, cu alte cuvinte, luna de start e luna MAI pentru acest concurs (ma refer aici la punctajul generat de recruti), partenerii noi care au plasat o comanda de min 150 de lei in MAI vor fi punctati la cei care participa la concurs cu cate 1 PC sau 2 PC in functie de statusul lor.
      - pentru comenzile din luna august ale partenerilor inscrisi in luna mai, daca au terminat programul de bun venit, se ia in considerare la punctaj o comanda de doar 150 de lei platibli.

*ATENTIE! in cazul in care se genereaza puncte pentru doi sau mai multi directori pe acceasi linie, ele se vor distribui in mod egal la toti acei directori. Exemplu: daca cel de jos(primul director) are 50 puncte, iar cel de-al doilea director genereaza 40 de puncte, la calculul final se face media intre cei doi adica 45 puncte/fiecare)

Criterii de departajare:

In cazul in care sunt 2 sau mai multe persoane cu acelasi numar de puncte, se ia in considerare valoarea comenzilor generate de recrutii personali.   

Topul directorilor este disponibil pe site, si se actualizeaza in fiecare zi. (in curand)