INSULINA VERDE - PRODUS REVOLUȚIONAR CU 4 MARI BENEFICII
1. REGLEAZĂ GLICEMIA OSCILANTĂ
2. REDUCE GLICEMIA
3. AJUTĂ LA REFACERA ORGANELOR INTERNE AFECTATE DE DIABET
4. SCADE NECESITATEA, DORINȚA DE DULCE
CREATORUL GREEN INSULIN - IONUȚ MORARU
Este Absolvent al Institutului de Medicină și Farmacie București, în prezent Doctorand în științe medicale, cu specializări în apifitoterapie, boli infecțioase, cardiologie, ecografie cardiacă, competente în acupunctură, electroacupunctură și altele.
• Înființează în anul 1996 Laboratoarele Medica unde creează și produce peste 1500 de suplimente alimentare, siropuri, soluții, ceaiuri și alte remedii naturale.
• În 1997 înființează Centrul Național de Talasemie Majora, în cadrul Spitalului Clinic Fundeni, București.
• Între anii 1990 - 1996 activează în cadrul Medic Health AID UK (organizație umanitară britanică pentru sprijinul copiilor bolnavi de SIDA). Are o activitate de creare, cercetare și științifică impresionantă, merită să menționăm prezentarea suplimentelor alimentare create de dânsul la 6 Saloane Internaționale de Inventică, unde a câștigat 45 de medalii.
• Este co-autor al lucrării: Chelatoterapia în tratamentul bolnavilor cu SIDA”, lucrare prezentată la Congresul Internațional al Institutelor Pasteur.
Premii și recunoașteri din care amintim doar câteva:
- “Diploma de Merit” TIB INVENTIKA 2003 – Asociația Română pentru Științele Vieții;
- OSKAR acordat de revista Capital; Diplomă de Onoare și distincția Marca de Aur Salonul “Natura – Vita” UGIR 1903;
- Diplomă de Onoare a primei editii “Fabricat în România pentru sănătate” C.C.I.R.B.;
- Premiul special al Portugaliei pentru Cercetari Marine;
- Peste 30 cereri de brevete și invenții inregistrate la OSIM.
- Un om de excepție, neobosit și pasionat, căutând noi metode și noi ingrediente pentru sănătatea organismului. Îl putem numi vizionar, de multe ori cercetările lui fiind cu un pas înaintea celorlalți producători de suplimente alimentare.
Iar Green Insulin, este una dintre ultimele creații revoluționare, ca adjuvant pentru bolnavii de diabet, la nivel mondial.
COMPOZIȚIA
- AMRITA: polen poliflor atomizat, fermentat, din oțet din kombucha și miere, uscat pe pat de maltodextrină. Amrita, este obtinuță printr-o tehnică specială de fermentatie aerobă și anaerobă, patentată, a polenului. Este cunoscut faptul că polenul are un conținut proteic mare, sub forma de proteine, vitamine lipo și hidrosolubile, minerale variate, oligopeptide și aminoacizi. Sunt prezenți toți aminoacizii esențiali într-un raport echilibrat. La acestea se adaugă echipamentul enzimatic deosebit de bogat, alcătuit din aproximativ 100 enzime (oxidoreductaze, hidrolaze, transferaze, izomeraze, lipaze) din Kombucha. Polenul împreună cu kombucha, reprezintă un produs deosebit de bogat nutrițional, sursa de proteină de înaltă calitate; cu un conținut complex și echilibrat de aminoacizi încadrat într-o paletă variată de componente nutritive și bioactive, toate elementele chimice care intră în constituția corpului uman, ajută la menținerea sănătății organismului.
- GYMNEMA SYLVESTRE: conține mai multe substanțe active, care îndepărtează dorința și necesitatea de dulce, conține acid gimnemic, care scade glucoza din sânge, blochează totodată absorbția zahărului în sânge, ajută pancreasul să producă mai ușor insulina necesară corpului, scade colesterolul nesănătos din sânge, are proprietăți antiinflamatorii.
- TURMERIC - CURCUMA LONGA: cel mai renumit antiinflamator din lume, la fel de puternic ca și cortizonul, foarte puternic antioxidant, luptă împotriva radicalilor liberi și a îmbătrânirii premature a organelor interne.
- CASTRAVETELE AMAR - MOMORDICA CHARANTIA: proprietăți anntidiabetice recunoscute la nivel mondial, ajută garantat la scăderea glicemiei, ajută pancreasul la producția de celule beta și la producerea insulinei, reglează glicemia oscilantă.
- AFIN AMERICAN, FRUCT - VACCINIUM MACROCARPON: fruct sălbatic, puternic antioxidant, are un conținut extrem de mic de zahăr, și un conținut ridicat de pactina, nu permite degradarea celulară, extreme de des întâlnită în diabet. Venele din mâini și picioare fiind protejate prin efectul antiinflamator, păstrându-le vitalitatea. Totodată ajută și la păstrarea vederii, luptând împotriva retinopatiei diabetice, conține o cantitate mare de antocianide.
- DUD NEGRU, FRUNZE - MORUS NIGRA: frunzele de dud cu o acțiune hipoglicemianta extraordinară, conțin acid aspartic, antocianine, tannin, arginină, acid folic, acizi organici, betacaroten (ideal pentru a susține vederea) și diverse substanțe, minerale, în consecință, scad glicemia, nu permit dezvoltarea diabetului, ajută la menținerea (opresc degradarea) organelor afectate.
- TECI DE FASOLE - PHASEOLUS VULGARIS: acest tip de fasole, conține o însemnată cantitate de arginine și flavonoizi (favorizează transportul antioxidanților puternici prin tracul sangvin). Extrem de indicate pacienților cu diabet, deoarece are capacitate hipoglicemiante (scade glicemia).
- STEVIA REBAUDIANA - FRUNZE: supranumită zahăr natural, este foarte sărăcă în calorii și de câteva sute de ori mai dulce decât zahărul tradițional. Conține steroli tannin, flavonoide, inclusive kaempferol, o substanță ce reduce riscul de cancer la pancreas. Unul din dintre cei mai importanți compuși ai șteviei este acidul clorgenic, a cărui proprietate este de a reduce glucoza din sânge.
- SCORȚIȘOARA - CASSIA VERUM: cinamaldehida, este substanța activă din scorțișoară (în proporție de peste 60%), testele de laborator au demonstrat scăderea zahărului din sânge. Totodată este și foarte bun în disconfortul abdominal prin compoziția de catechine. Practic, ajută la dispariția stărilor de vomă, greață. În aceeași măsură scade riscul de infestare cu bacteria E.coli adesea prezentă în tracul urinar. Uleiul din scorțișoară este antifungic, antiparazitar și antibacterian. Are beneficii și împotriva bacteriei helicobacter. În cazul diabeticilor poate reduce utilizarea de insulină. Scorțișoara utilizată în GREEN INSULIN, practic, îmbunătățește capacitatea insulinei de a metaboliza glucoza, ajutând astfel la controlul nivelului de zahăr din sânge.
- GHIMBIR - ZIMGIBER OFFICINALE: antiinflamator puternic cu beneficii multiple. Analgezic și antioxidant, efect împotriva grețurilor stomacare, împotriva balonării, un foarte bun antidot împotriva răului pe mare. Puternic efect antiparazitar, ameliorator al durerilor cauzate de inflamații, puternic aphrodisiac, îmbunătățește funcțiile sexuale, reglează funcțiile hormonale. Previne îmbolnăvirile și astfel luptă împotriva instaurării sau dezvoltării diabetului zaharat.
- GINSENG COREEAN - PANAX GINSENG: antiinflamator, anticonvulsiv, hipotensiv. Efecte antistres pe termen îndelungat, situație în care se află mulți dintre pacienții afectați de diabet. De asemenea, ginseng-ul pare să aibă efecte benefice asupra metabolismului glucidelor în cazul persoanelor cu diabet de tip II, la care administrarea de ginseng a dus la scăderea cu 20% a nivelului glucozei din sânge la testul de hiperglicemie provocată.
- ROZMARIN - ROSMARINUS OFFICINALIS: frunzele de rozmarin stimulează secreția sucurilor digestive, au proprietăți antiseptice și diuretice. Se recomandă în stările de debilitate fizică, astenie și în convalesceță.
- LEMONGRASS - CYMBOPOGON CITRATUS: frunzele de lemongrass conțin antioxidanți, flavonoide și compuși fenolici precum: luteolina, glicozide, quercetina, kaempferol, elimicina, catecol, acid clorogenic și acid cafeic, toate având o impresionantă varietate de utilizări medicinale. Principalul component al citronelei este lemonalul sau citralul, care are calități antifungice și antimicrobiene. Alte beneficii recunoscute sunt: detoxifierea, anticancerigen, eficient împotriva stafilococului auriu, tulburări ale stomacului, insomnie, tulburări respiratorii, scade febra, împotriva infecțiilor, a insomniilor, diabet tip 2, reumatism , întărește sistemul imunitar.
- PIPER NEGRU - PIPER NIGRUM: activează curcuminoidele din turmeric curcuma pentru un efect maxim. Conține mangan, vitamina k, fier. Piperul acționează ca un stimulator pentru organism, astfel absorbția anumitor nutrienți este sporită atunci când intră în funcțiune alcaloizii din piper. Betacarotenul, seleniul și vitamina B sunt absorbite mai rapid și mai eficient în organism atunci când piperul intră în contact cu alimentele care conțin aceste substanțe.
- CHIMEN - CARUM CARVI: foarte bun în bronșite, colici intestinali, constipații, colon iritabil, dureri menstruale, urticarii. Practic nu permite degradarea organelor interne, datorate diferitelor inflamații și scăderi ale imunității. Un protector veritabil în lupta cu bolile degenerative.
- PICOLINAT DE CROM: cromul, ca oligo mineral este necesar corpului uman pentru o buna funcșionare. Calitatea principală este cea de a regla zahărul din sânge, de a regla glicemia oscilantă. Ajută și la menținerea greutății, sănătatea cardiacă și cerebrala. Este un crom trivalent, considerat biologic activ și se asimilează cu alte alimente pentru o mai bună eficiență a produsului.
Mod de utilizare: 1 capsulă de 1-3 ori/ zi, înainte de masă A nu se consuma de către femeile însărcinate sau care alăptează! A nu se utiliza de către persoanele alergice la oricare dintre componentele produsului! Consultați specialistul înainte de utilizare!
Articole:
https://www.opiniatimisoarei.ro/insulina-verde-o-arma-in-lupta-cu-boala-pentru-bolnavii-de-diabet/05/02/2020
17 Ianuarie, 2021
Minune, o mulțime de prieteni bucuroși de rezultat,fie diabet tip 2 fie diabet tip 1,Domnul doctor merita toate aplauzele din lume 👏🏼👏🏼👏🏼♥️💙 pentru aceasta formulă care ajuta enorm!