Call Center / Comenzi : 0728.645.645

Bluediamond

Cos cumparaturi 0 PV | 0,00 Lei

Cosul tau de cumparaturi este gol.

BLUE DIAMOND te premiaza pentru fiecare 3 parteneri noi in luna august


BLUE DIAMOND te premiaza cu un voucher in valoare de 200 lei pentru fiecare 3 parteneri sau clienti noi pe care ii inscrii in luna august 2017.

 

REGULAMENT

Vor fi numarati in cadrul acestui program doar partenerii sau clientii noi care:

- se inscriu in urma unei prezentari la sala tinute in luna august 2017 (persoanele care au participat la prezentari in luna iulie nu se iau in calcul - adica pentru a fi luate in considerare persoanele trebuie sa participe pentru prima data la o prezentare BLUE DIAMOND in luna august 2017)

- plaseaza o comanda de minim 150 de lei platibili (clienti) sau de minim 200 lei (parteneri) in luna august 2017

 

DESFASURAREA PROGRAMULUI

Liderii trimit pe mail la network manager tabelele cu prezenta (cu semantura) la fiecare pezentare. Ulterior, tot liderii trebuie sa trimita pe mail la network manager listele cu partenerii sau clientii care s-au si inscris si au plasat o comanda de cel putin 150 de lei platibili (clienti) sau de minim 200 lei (partenri), de fiecare data cand se strang calupuri de cate trei). Network managerul verifica daca respectivii au fost prezenti la prezentarea de sala si daca au comenzi. Daca sunt indeplinite toate conditiile, network managerul valideaza solicitarea.

 

ATRIBUIREA VOUCHERULUI

Voucherele de cate 200 de lei se vor atribui toate in data de 1 septembrie 2017. Ele vor fi valabile pana in data de 15 septembrie 2017.Voucherul va fi atribuit doar partenerilor si clientilor care in luna august au comanda personala de cel putin 100 PV-uri.