Call Center / Comenzi : 0728.645.645

Bluediamond

Cos cumparaturi 0 PV | 0,00 Lei

Cosul tau de cumparaturi este gol.

Regulament concurs Conferinta Internationala a Rubin Directorilor 2017


    Regulament concurs Conferinta Internationala a Rubin Directorilor SPANIA 2017

  1. Cine participa la concurs?

    Pot participa toti partenrii care, de la 1 septembrie 2016 si pana la sfarsitul anului 2016 califica, cel putin o data, minim nivelul de Rubin Director. 

  1. Cine castiga cate 2 locuri gratuite la Conferinta?

    Participa gratuit toti partenerii care, in perioada 1 septembrie 2016 - 31 august 2017 au minim 40 de calificari de minim Rubin Director pe un singur cod. Fiecare partener care indeplineste aceasta conditie, primeste gratuit 2 locuri in cadrul conferintei si i se asigura deplasarea cu avionul, cazarea si masa pe perioada conferintei.

    Partenerii care nu reusesc sa adune cel putin 40 de calificari de minim Rubin Director, pot participa si ei la conferinta, dar trebuie sa isi achite o parte din costuri, dupa cum urmeaza:  cate 70 de euro pentru fiecare dintre calificarile care ii lipsesc. Unui partener i se accepta maxim 15 saptamani de necalificare, sau, cu alte cuvinte, i se permite sa participe la conferinta contra cost, doar daca are minim 25 de calificari de minim Rubin Director in perioada desfasurarii concursului (minim o calificare in 2016 si restul de 24 in 2017).

ATENTIE!

    O calificare mai mare de Rubin Director nu inseamna mai multe saptamani calculate. Cu alte cuvinte, o calificare de Diamant Director nu va fi socotita ca doua calificari de Rubin Director.

    Se ia in considerare un singur cod (clona sau codul principal - cel care atinge in aceasta perioada pentru prima data nivelul minim de Rubin Director).

    Se va comunica saptamanal pe mail concurentilor situatia calificarilor.