Call Center / Comenzi : 0728.645.645

Bluediamond

Cos cumparaturi 0 PV | 0,00 Lei

Cosul tau de cumparaturi este gol.

REGULAMENT CONCURS START LEADERSHIP


La concurs participa toti partenerii care, de la inceputul anului si pana in data de 3 octombrie 2016, au atins de cel putin 2 ori intr-o singura luna, cel putin calificarea de lider executiv.

 

Cocursul se intinde pe perioada 03 octombrie 2016 - 25 decembrie 2016.

 

Se acorda cate un punct pentru fiecare partener inscris direct, care are taxa de seminar achitata pe prima lui comanda si a carei valoare totala este de minim 200 lei platibili.

 

In luna a doua se pastreza conditiile din prima luna, dar, in plus, daca partenerul punctat in prima luna continua programul de bun venit in luna a doua, participantul la concurs mai primeste un punct. La fel si in luna a treia.

 

Pentru a ramane in concurs de la o luna la alta, participantii din lista de mai sus trebuie sa mai indeplineasca urmatoarele conditii:

 

- trebuie sa aiba, in prima si in a doua luna minim 2 calificari de lider executiv, iar in luna a treia, minim 3 calificari de lider executiv.

 

In caz de egalitate de puncte, departajarea se va face in functie de valoarea comenzilor plasate de partenerii punctati in concurs.

 

Primii trei din tabel primesc ca premii pentru a le oferi la randul lor in echipa lor trei pachete START:

 

Locul 1: START DIAMANT

Locul 2: START RUBIN

Loocul 3: START RUBIN