Call Center / Comenzi : 0728.645.645

Bluediamond

Cos cumparaturi 0 PV | 0,00 Lei

Cosul tau de cumparaturi este gol.

REGULAMENT CONCURS TOP JUNIOR


  1. Cine poate participa?

Toti partenerii care pe prima lor comanda au platita taxa de seminar si valoarea ei este de minim 200 lei platibili.

* Partenerii participa la concrusul „TOP JUNIOR” in momentul plasarii primei comezi.

* in cazul in care partenerul nu are niciun picior se va lua in calcul partea stanga.

  1. Cum se desfasoara concursul?

Participantii la concurs vor porni sau dezvolta cu inscrieri de noi parteneri piciorul Junior.

Se vor lua in calcul doar partenerii cu taxa de seminar platita pe prima comanda si comanda minima de 200 de lei patibili.

Se va afisa pe site-ul www.bluediamond.ro un top zilnic cu primii 100 de parteneri calificati in concurs

In situatia in care 2 sau mai multi parteneri inregistreaza aceeasi crestere procentuala departajarea lor se va face in functie de valoarea totala a comenziilor depuse de catre partenerii aflati pe piciorul junior.

La sfarsitul lunii se vor premia primii 20, bonus in produse, astfel:

Locul 1: 1000 RON

Locul 2: 600 RON

Locul 3: 600 RON

Locul 4: 400 RON

Locul 5: 400 RON

urmatoarele 15 locuri cate 200 RON

ATENTIE!  Locurile 1 din concurs trebuie sa aibe minim 8 recruti pe junior,locurile 2-5 din concurs trebuie sa aibe minim 6 recruti pe junior, in cazul in care nu indeplinesc aceasta regula, cad automat de la locul 6 in jos. Locurile 6-20 trebuie sa aibe minim 3 recruti pe junior.

Locurile pentru care nu se indeplinesc conditiile minime de recrutare nu se acorda!

  1. Cum se alege partea pe care se desfasoara concursul?

Se verifica daca PV Dreapta este mai mic decat PV Stanga, daca este, juniorul este Dreapta. In cazul in care numarul de PV este egal sau 0 pe ambele picioare, juniorul este Stanga.

  1. Cum se calculeaza cresterea procentuala?

0 parteneri inscrisi directi (cu sau fara taxa de seminar) pana in ultima zi a lunii precedente a inceperii concursului  pe piciorul junior – 200%

1 partener inscris direct (cu sau fara taxa de seminar) pana in ultima zi a lunii precedente a inceperii concursului  pe piciorul junior – 100%

X parteneri inscrisi directi (cu sau fara taxa de seminar) pana in ultima zi a lunii precedente a inceperii concursului  pe piciorul junior – 100%/X

       5. Cum se calculeaza procentajul final?

Procentajul obtinut potrivit formulei de la punctul 4, se mentine pe durata intregii luni de concurs, pentru fiecare nou partener inscris direct, cu taxa de simanar achitata pe prima comanda si a carei valoare este de minim 200 lei platibili.

ATENTIE!

Noul partener care intra in concurs trebuie sa astepte cel putin o ora din momentul in care isi plaseaza prima comanda si pana in momentul in care inscrie un nou partener!!! Doar in acest fel sistemul il va calcula  corect pe noul partener in concursul TOP JUNIOR!

Orice partener poate sa participe la concurs si in lunile urmatoare, cu mentiunea ca, in fiecare luna ulterioara i se va recalcula cresterea procentuala dupa formula de la punctul 4.