Call Center / Comenzi : 0728.645.645

Bluediamond

Cos cumparaturi 0 PV | 0,00 Lei

Cosul tau de cumparaturi este gol.

Program Bun Venit

REGULAMENT PROGRAMUL DE BUN VENIT 

Programul de Bun Venit in formatul nou, descris mai jos, se adreseaza tuturor noilor parteneri care se inscriu in reteaua BLUE DIAMOND incepand cu data de 05.05.2017. Partenerii inscrisi in retea inainte de aceasta data beneficiaza de Programul de bun venit in formatul vechi pana cand il finalizeaza. Dupa ce toti partenerii care au intrat in programul de bun venit in formatul vechi, anterior datei de 05.05.2017, il vor finaliza, acesta va disparea!

PROGRAMUL DE BUN VENIT PENTRU PARTENERII CU TAXA 

Astfel, fiecare nou partener inscris cu taxa de seminar intra in programul de BUN VENIT pentru partenerii cu taxa daca indeplineste urmatoarele conditii: 

1. Plaseaza in primele 30 de zile de la inscriere o comanda de cel putin 200 lei platibili (50 lei taxa + 150 produse) 

2. Inscrie cel putin un nou partener (indiferent daca e cu taxa sau client) care plaseaza la randul lui o comanda de cel putin 150 de lei platibili (in acelasi interval de 30 de zile) 

 - daca indeplineste aceste conditii, dupa expirarea celor 30 de zile, in contul partenerului i se va adauga automat un voucher in valoare de 100 lei. 

Pentru a continua Programul de Bun Venit si in luna a doua, un partener cu taxa trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: 

1. Plaseaza in intervalul 30 - 60 de zile de la inscriere o comanda de cel putin 200 lei platibili. 

2. Inscrie cel putin 2 noi parteneri (indiferent daca sunt cu taxa sau clienti) care plaseaza, fiecare, la randul lor cate o comanda de cel putin 150 de lei platibili(in acelasi interval de 30 de zile) 

- daca indeplineste aceste conditii, dupa expirarea celor 30 de zile, in contul partenerului i se va adauga automat un voucher in valoare de 150 lei. 

Pentru a finaliza Programul de Bun Venit si in luna a treia, un partener cu taxa trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: 

1. Plaseaza in intervalul 60 - 90 de zile de la inscriere o comanda de cel putin 200 lei platibili. 

2. Inscrie cel putin 3 noi parteneri (indiferent daca sunt cu taxa sau clienti) care plaseaza, fiecare, la randul lor cate o comanda de cel putin 150 de lei platibili (in acelasi interval de 30 de zile) 

- daca indeplineste aceste conditii, dupa expirarea celor 30 de zile, in contul partenerului i se va adauga automat un voucher in valoare de 200 lei. 

ATENTIE! Partenerul care intra in programul de bun venit poate sa atinga targetul de de inscrieri noi cu comanda (6 parteneri) si mai repede. Adica, mai exact, daca face toate cele 6 inscrieri noi cu comanda in primele 30 de zile, in urmatoarele 60 de zile, nu mai este nevoit sa fac inscrieri, trebuie doar sa plaseze comenzile personale in fiecare itnerval de 30 de zile! 

Totusi, partenerul va pierde programul de bun venit in situatia in care nu inscrie minimul de oameni in fiecare luna. De exemplu, daca inscrie 1 partener in prima luna, si doar 1 partener in a doua luna, va pierde programul de bun venit pentru ca la finalul celor 60 de zile nu are cel putin 3 parteneri noi cu comanda. 

Voucherele care se ofera in Programul de Bun Venit pentru partenerii cu taxa sunt vouchere care nu expira! 

PROGRAMUL DE BUN VENIT PENTRU CLIENTI

Fiecare nou client inscris in retea beneficiaza de Programul de Bun Venit pentru partenerii privilegiati timp de 6 luni. Dupa fiecare 30 de zile,(avand ca reper data inscrierii in retea, si nu data primei comenzi) fiecare primeste in cont un voucher in valoare de 15% din comenzile plasate in intervalul de 30 de zile precedent. 

Aceste vouchere expira dupa 30 de zile de la data adaugarii lor in contul partenerului.

DISPOZITII FINALE

Incepand cu data de 14 iunie 2017, (pana la momentul respectiv se fac diferite teste) scriptul (programul informatic) care va calcula programul de bun venit va rula automat in fiecare zi la ora 18:00. In intervalul orar 18:00 – 19:00 toti partenerii care primesc vouchere vor primi un sms pe numarul cu care sunt inscrisi in sistem.

ATENTIE! Din cauza faptului ca acest scrip va rula o singura data pe zi, este posibil ca unii parteneri sa primeasca voucherul cu o orarecare intarziere, care poate sa fie de maxim 24 ore. (In situatia in care un partener plaseaza comanda la ora 18:05 minute in a 30-a zi, el va primi voucherul doar a doua zi la ora 18:00)