Bluediamond

Cos cumparaturi 0 PV | 0,00 Lei

Cosul este gol

Termeni si conditii


TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

Navigarea pe https://bluediamond.ro/ și plasarea unei comenzi către site-ul https://bluediamond.ro/ implică acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile site-ului.

 

Navigarea (vizitarea si/sau rezervarea produselor dorite) acestui site implică acceptarea termenilor si condițiilor de utilizare prezentate în cele ce urmează. Accesați sistematic această pagină, pentru a consulta ultima versiunea reactualizată a Acordului. Ne rezervăm dreptul de a modifica în mod unilateral Acordul, în orice moment, în conformitate cu Regulile și Condițiile specificate aici, iar continuarea accesului sau utilizarea de către Dvs. a acestui site reprezintă acceptarea Acordului actualizat sau modificat.. Dacă nu acceptați termenii si condițiile expuse în acest document, nu folosiți site-ul https://bluediamond.ro/ și serviciile oferite prin intermediul lui. Cea mai recentă versiune a acestui document poate fi găsită accesînd link-ul „Termeni și Condiții” aflat la sfîrșitul paginilor site-ului.

 

DATE DE IDENTIFICARE 

“ BLUE DIAMOND GENERATION ” SRL

Sediul: bd.Moscova 4/4 , Chisinau, Moldova

Magazin online https://bluediamond.ro/

Tel : +(373) 68793131

 

COPYRIGHT

Întregul continut al site-ului– https://bluediamond.ro/  imagini, ilustrații, texte, grafice, icons, fotografii, clipuri audio/video, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea “BLUE DIAMOND GENERATION ” SRL  și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală si industrială .Folosirea fară acordul companiei “ BLUE DIAMOND GENERATION ” SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

ACCESUL LA INFORMAȚIILE DE PE SITE

“ BLUE DIAMOND GENERATION ” SRL garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul https://bluediamond.ro/si nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor “BLUE DIAMOND GENERATION ” SRL  fară acordul prealabil scris al acesteia. Toate produsele software utilizate pentru a oferi serviciile noastre și/sau utilizate pe site-ul https://bluediamond.ro  și drepturile de proprietate intelectuală ,publicate pe site aparțin “ BLUE DIAMOND GENERATION ” SRL , furnizorilor sau providerilor săi.

 

DISPOZIȚII GENERALE

Regulile și condițiile specificate pot fi modificate periodic și sunt aplicabile tuturor serviciilor, furnizate online, prin e-mail, telefon sau pe orice dispozitiv mobil. Vă prezentam toți termenii, condițiile și observațiile .Prin accesarea sau utilizarea în orice mod a acestui site sunteți de acord să acționați în limitele acestora. Citiți cu atenție !

 

DESCRIEREA PRODUSELOR

Toate produsele sunt originale iar conținutul site-ului a fost elaborat in conformitate strînsă cu reprezentanții mărcilor care se găsesc pe site sau a furnizorilor autorizați. “ BLUE DIAMOND GENERATION ” SRL nu iși asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția Societații de catre reprezentanții fiecarei mărci. Totuși s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate erorile care pot apărea din editarea electronică sau manuală a informațiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului fară notificare prealabilă de către producatori.

 

CONDIȚII DE UTILIZARE SI GARANȚII

Informatiile publicate corespund realitații la momentul înscrierii lor pe site sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului. “ BLUE DIAMOND GENERATION ” SRL scaneaza periodic site-ul și serverele pentru depistarea virușilor, însă nu garanteaza că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la bluediamond.moldova@gmail.com sunt făra viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial daunator. Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, “ BLUE DIAMOND GENERATION ” SRL  fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site.

 

“ BLUE DIAMOND GENERATION ” SRL nu este răspunzătoare de erorile sau scăpări care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. “ BLUE DIAMOND GENERATION ” SRL nu acordă nici un fel de garanție pentru conținutul și utilizarea acestui site.

 

În cazul în care aveţi întrebări sau careva nelămuriri, ne puteți contacta la numărul de telefon:

 

Tel : +(373) 68793131